BONPET

Kad nastane požar, kasno je razmišljati o preventivi. Jedino što je ispravno, za požar moramo biti spremni u svakom trenutku.

Kako se boriti protiv požara? 

Rješenje je: Instalirajte sustave za gašenje požara, koji će se aktivirati na pravom mjestu i u pravo vrijeme. S ponosom Vam možemo predstaviti Bonpet uređaje i sustave za gašenje požara, koji nastale požare gase isključivo s Bonpet tekućinom. Bonpet tekućina je jedinstvena u svijetu, ima veliki učinak gašenja požara s vrlo malo tekućine, kao i jedinstveno svojstvo koje prilikom gašenja istovremeno oduzima vatri energiju i snižava temperaturu požara. Koristi se na mnogim tržištima svijeta.

Ovlašteni smo projektanti, ugrađivači i serviseri stabilnih BONPET sustava koji se mogu implementirati u širokim granama gospodarstva, ali najčešće u elektro, IT, kemijskoj i naftnoj industriji te u skladišnim prostorima, brodovima, hotelima, ugostiteljstvu, medicinskim objektima, javnim ustanova itd.

Prednosti Bonpet-a

    • Moguće ga je smjestiti na bilo koje mjesto, uključujući i teško dostupna mjesta klasičnom načinu gašenja.
    • Bonpeti se postavljaju pojedinačno ili se umrežuju po grupama u cilju štićenja cijelog prostora, na taj način veličina štićenog prostora prestaje biti ograničavajući faktor.
    • Spremnik se ne treba naći pod djelovanjem vatre, nego detektori koji se smještaju u zonu povećane mogućnosti izbijanja požara.
    • Požar se gasi u početnom stanju u roku od nekoliko sekundi i to automatski i autonomno, bez intervencije ljudi ili angažiranja dodatnih sredstava.
    • Efikasno djeluje neovisno o prisutnosti čovjeka, izvoru električne energije, te drugim čimbenicima koji bi svojim zakazivanjem mogli utjecati na aktiviranje

Zastupstva

CERTIFIKATI